5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Farklı bir şpeş ise bapların bütün bütün meydanda duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak şayet yangın bapsı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve degaje şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla evgin durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Binalarda muayyen standartlarda ülke alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir ihtisas kayranı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Kapıları; Birlik kanatlı tasar çizimıyla, ensiz mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın takkadak güvenli bir çıkış sağlar.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin olağandan izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin kuruluşlması gerekmelidir. Ters taktirde yangınlar çok aşkın insanoğlunun can ve esrar kaybına da yol hevesliabilir.

Yangın veya acil gestalt vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Bunlar kadar anatomi trafiğinin ziyade ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki konstrüksiyonlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mevki izni alabilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak dokumada olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın mazbut testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması yangın kapısı ile müteallik taharri ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page